بورس

تحلیل هفتگی بورس

شاخص روز شنبه را صعودی آغاز کرد ولی هرچه پیش رفت برتری تقاضا بر عرضه کمرنگ تر شد تا نهایتا قبل از رسیدن به میانه بازار شاخص در مدار منفی قرار گیرد. در پایان معاملات  روز شنبه شاخص کل با افتی هزار و ۸۹۵واحدی همراه شد و کانال یک میلیون و۳۱۸ هزار واحدی را از دست داد. شاخص هم وزن هم افتی ۶۹۸هزار واحدی را ثبت کرد. ارزش معاملات خرد نهایتا به حدود هزار و ۸۳۰میلیارد تومان رسید و حقیقی ها ۲۳۴ میلیارد تومان از بازار خارج کردند.

هفته پایانی مهر ماه هم برای بورس خوش یمن نبود و مشکلات بازار سهام نه تنها کم‌تر نشد بلکه بر عمق آن‌ها افزوده شد. این سیکل تکراری و همیشگی هفته‌های گذشته بوده است؛ ابتدای هفته با امید به آنکه شاید این هفته شاهد بازگشت بازار سهام باشیم اما نه تنها امید می‌شویم بلکه هر هفته بر ابعاد رکود چند ماهه بورس افزوده می‌شود. این هفته هم شاخص کل و شاخص هم‌وزن هر دو نزولی بودند،‌ میانگین ارزش معاملات خرد روزانه به پایین‌ترین میزان از ابتدای سال رسید و خروج پول حقیقی هم همچنان ادامه داشت.

روز یکشنبه بازار از همان ابتدای با فشار فروش همراه شد و شاخص کل بورس با بیش از ۶هزار و ۶۰۰واحد افت همراه شد و نهایتا در پایان معاملات در کف کانال یک میلیون و ۳۱۱هزار واحدی قرار گرفت. شاخص هم وزن هم با افتی بیش از سه هزار واحد به کار خود پایان داد. ارزش معاملات خرد به حدود هزار و۹۰۰ میلیارد تومان رسید و ۲۰ درصد از این مقدار سهم خروج پول حقیقی ها از بازار بود.

بورس سومین روز هفته را هم قرمز آغاز کرد و قرمز به پایان برد ولی نه به پررنگی همیشه. در نهایت شاخص بورس در پایان معاملات روز دوشنبه کاهشی ۱۹۸ واحدی را ثبت کرد.شاخص هم وزن هم با ۳۳۵ واحد افت همراه بود. ارزش معاملات خرد هم به حدود هزار و۹۰۰ میلیارد تومان رسید و حقیقی ها در مجموع ۱۸۱ میلیارد تومان از بازار خارج کردند.

روز سه شنبه بازار تا حدودی امیدوارکننده بود. در پایان معاملات روز سه شنبه شاخص کل رشدی هزار و ۴۵۲ واحدی از خود به جای گذاشت و نهایتا توانست تا ارتفاع یک میلیون و۳۱۲ هزار واحدی بالا بیاید. با این وجود نگاهی به روند ساعتی شاخص کل نشان از آن داشت که از میانه‌های بازار،‌ شاخص کل روند نزولی به خود گرفته است. شاخص هم وزن نیز با هزار و۷۲۱ واحد افزایش همراه بود. ارزش معاملات خرد روز سه‌شنبه هم دوباره کم‌تر از ۲هزار میلیارد تومان بود و به حدود هزار و ۷۴۰ میلیارد تومان رسید و حقیقی ها مجموعا ۸۰ میلیارد تومان از بازار خارج کردند.

در پایان معاملات بورس در آخرین روز هفته شاخص کل بورس با ۲هزار و ۳۹۶واحد افت همراه بود و تا ارتفاع یک میلیون و۳۱۰ هزار واحدی پایین آمد. شاخص هم وزن اما در خلاف جهت شاخص کل،افزایشی ۶۵۱واحدی را به جای گذاشت. ارزش معاملات خرد با ثبت رکوردی جدید یکی از کمترین مقادیر خود در سه ماهه اخیر را ثبت کرد  و نهایتا به هزار و۴۸۰ میلیارد تومان رسید.

بازگشت دوباره بورس به مدار نزولی

شاخص کل پس از آنکه در هفته گذشته پس از ۷هفته متوالی اصلاح با افزایش ۰.۵ درصدی این امید را ایجاد کرد که شاید بازگشت بازار نزدیک باشد اما دوباره این هفته شاخص کل ۰.۷ واحد کاهش یافت؛ به طور کلی در ۳۰ هفته سال ۱۴۰۱،‌ در ۲۰ هفته شاخص کل بازدهی منفی هفتگی را ثبت کرد.

شاخص هم‌وزن این هفته هم بازدهی منفی را ثبت کرد تا در ۷ هفته متوالی گذشته و از اواسط شهریور شاخص هم وزن به طور هفتگی همواره در حال کاهش باشد.

بورس بازدهی هفتگی

مهم‌ترین نکته بازار این هفته کاهش دوباره ارزش معاملات خرد بود؛ این هفته ارزش معاملات خرد حدود ۸هزار و ۸۵۰ میلیارد تومان بود که به معنای میانگین ارزش معاملات خرد روزانه یک هزار و ۷۷۰ میلیارد تومانی است که کم‌ترین میزان طی ۳۰ هفته سال ۱۴۰۱ محسوب می‌شود. موضوعی که به خوبی نشان از عمق رکود بازار سهام دارد.

بورس ارزش معاملات خرد

خروج پول حقیقی‌ هم همچنان در این هفته ادامه داشت و در تمام روزهای معاملاتی این هفته،‌حقیقی‌ها پول از بازار خارج کردند. به طور کلی این هفته شاهد خروج حدود یک هزار و ۲۰ میلیارد تومان پول حقیقی از بازار بودیم که به معنای خروج روزانه میانگین ۲۰۴ میلیارد تومانی است.

بورس پول حقیقی

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا