یک DAO در ایالت وایومینگ آمریکا به رسمیت شناخته شد!
دائو (DAO) به سازمان خود مختار غیر متمرکز گفته میشود. ایده پشت یک دائو ایجاد شرکت یا سازمانی است که بدون مدیریت سلسله مراتبی میتواند کاملا عملکرد داشته باشد. حال اولین دائو آمریکا در ایالت وایومینگ به ثبت قانونی رسیده است.
سازمان خودمختار غیر متمرکز CryptoFED شرکتی است که در راستای ایجاد سیستم مالی منعطف نسبت به نوسانات قیمت فعالیت میکند. این شرکت نامهای از وزیر امور خارجه ایالت وایومینگ مبنی بر به رسمیت شناختن این پروژه در آمریکا به عنوان یک دائو دریافت کرده است.
این یک دستاورد بزرگ هم برای این شرکت و هم برای حاکمیتهای غیر متمرکز است که نشان میدهد دولت آمریکا سازمانهایی با ساختارهای مبتکرانه را به رسمیت میشناسد حتی اگر در آنها سلسله مراتب متمرکزی وجود نداشته باشد.
دائو مخفف سازمانهای خودمختار غیر متمرکز است. این سازمانها با استفاده از فناوری بلاکچین جامعه را به نحوی مدیریت میکنند که برای تصمیمگیریها و پیادهسازی پروژهها نیازی به یک نهاد مرکزی وجود نداشته باشد. جامعه در دائو از طریق مکانیسمهای رایگیری متنوعی که با استفاده از قراردادهای هوشمند در بلاکچین پیادهسازی شده است در تصمیمگیریها شرکت میکنند. در نهایت تصمیمی که اکثریت آرا را کسب کرده باشد اجرایی خواهد شد.
ادوارد بیوکانان (Edward Buchanan) وزیر امور خارجه ایالت وایومینگ در پیامی به تیم CryptoFED تبریک گفت و اعلام کرد:
ایالت وایومینگ با به رسمیت شناختن شرکتهای با اختیار محدود در سال ۱۹۷۷ به عنوان رهبر تجارت فناوری شناخته میشود. ما با افتخار این راه را با حمایت قانونی از سازمانهای خود مختار غیر متمرکز ادامه میدهیم.
من به سازمان مستقل غیرمتمرکز CryptoFED به عنوان اولین دائو رسمی در ایالات وایومینگ آمریکا تبریک میگویم.
سناتور سینتیا لومیس از نمایندههای ایالت وایومینگ یکی دیگر از طرفداران بیت کوین و مبلغان ارز دیجیتال است. ماریان اسمیت اور (Marian Smith Orr) یکی از مدیران این دائو از تمام کسانی که در این دستاورد مهم به آنها کمک کردند تشکر کرد و گفت:
خیلی خوشحالم که در اول جولای برگی از تاریخ را رقم زدیم. ما اولین شرکت اختیار محدود دائو دنیا را در ایالت وایومینگ ثبت کردیم. از همه شما که این امر را ممکن ساختید تشکر میکنم.
این سازمان خود مختار غیر متمرکز چگونه کار میکند؟
سازمان CryptoFED با دو توکن کار میکند. توکن Ducat برای تراکنشهای روزانه طراحی شده است که با ثابت نگه داشتن ارزش آن نسبت به دلار در برابر نوسانات به عنوان ابزاری برای ذخیره ارزش قلمداد میشود.
البته میتوان آنرا یک استیبل کوین در نظر گرفت با اینکه در واقعیت این جمله کاملا دقیق نیست. Ducat هیچ پشتوانهای ندارد و میزان عرضه آن از قبل تعریف نشده است. در وبسایت این پروژه آمده است که با به کارگیری فناوری یادگیری ماشین (Machine Learning) و نظریه کنترل خطی روی دادههای روی زنجیره، قیمت این رمز ارز مدیریت میشود.
Locke توکن حاکمیتی در این دائو است و برای ثابت ماندن قیمت Ducat استفاده میشود.
این سازمان مستقل اعلام کرده است هر دو توکن معرفی شده از قوانین Token Safe Harbor Proposal 2.0 مطرح شده توسط هستر پیرس عضو کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا (SEC) تبعیت میکنند.
سازمان American CryptoFED انتظار دارد توکنهایش در ابتدا توسط تجار و افرادی که به دنبال معاملات P2P هستند مورد استفاده قرار گیرند. ایده طرح از اینجا آمده است که از قدرت خرید مشارکتکنندگان با ضعیفتر شدن قدرت دلار آمریکا حمایت شود.